Bartek1002 Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Witam wszystkich. Jestem absolwentem wyższej szkoły o kierunku Logistyka: Transport krajowy i międzynarodowy. Mój dylemat polega na tym czy iść na studia II stopnia o kierunku kierunek logistyka bądź Transport czy obrać inny kierunek kształcenia i wybrać np. Ekonomię? Proszę o podpowiedź, opinie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Fajnie jest zawsze studiować dwie różne dziedziny jednak w jakiś sposób wspolgrajace ze sobą. Zawsze warto skończyć taki kierunek jak Kierunek ekonomia. Ja jednak ciagnalbym dalej kierunki logistyczne, bo moim zdaniem maja one przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A gdzie studiowałeś? PWSZ w Kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...