sailon Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Hej! Jak myślicie, który z tych kierunków daje szerszą wiedzę oraz więcej możliwości znalezienia ciekawej pracy w przyszłości ? Stoję przed wyborem któregoś z nich, transport na PK lub kierunek logistyka międzynarodowa na Uniwersytecie Ekonomicznym w Krakowie. Jakie macie zdanie na ten temat? A uczelnie? Może na nich studiujecie bądz znacie kogoś i macie jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Obie uczelnie sa bardzo dobre. Do tego kierunki dają podobne możliwości wiec tak naprawde powinieneś kierować sie własnymi preferencjami. Ja bym chyba jednak wybrał transport na PK ze względu na to, ze to politechnika i do tego sam kierunek wydaje się byc konieczny w wielu branżach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja też wybrałabym Politechnikę, tym bardziej że chodzi jednak o kierunek inżynierski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Wypisz sobie w tabelce za i przeciw studiowania na UEK i i na PK powinno pomóc poukładać myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Ja bym była bardziej za Politechniką... Kierunki są siostrzane, dają podobne wykształcenie i możliwości, na rynku pracy "grać" możesz uczelnią, a techniczne są obecnie milej widziane przez pracodawców.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...