Samika Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 hej, idę wreszcie na upragniony kierunek studiów. do tej pory skupiłałam sie na niemieckim i zapomniaam wszystko z angielskiego i chcaiałabym sbe przypomnieć tak na szybko przed październikiem co i jak żeby nie wyjść na głupka jakiegoś. ogólnie nie jestem stąd ale od sierpnia już będę mieszkać w warszawie i chciałabym na miejscu się podszkolić. co kto poleci i przede wszystkim dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja Ci polece albo indywidualne korepetycje pod Twoje potrzeby albo samodzielna nauka. Kurs Ci nic nie da bo nie jest przygotowany pod Twoje potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Polecam korepetycje, bo będziecie się mogli skupić na ewentualnych Twoich brakach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palahdy Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Powyższe odpowiedzi jak najbardziej na miejscu, kurs zawsze wiąże się z większą ilością ludzi a Tobie potrzeba czegoś w konkretnym kierunku ale po sobie wiem, że korepetytor nie mający nad sobą żadnej kontroli porusza się wg "widzimisię" więc raczej polecam kurs indywidualny. W skrivanku najpierw mi wybadali poziom później wybierałem formę zajęć czyli czy oko w oko i gdzie czy skype. Lepiej postawić na taką indywidualność, bo masz pewność czy efekty będą w zamierzonym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 No właśnie mam wątpliwości bo to dalej kurs i nie pomoże naszemu użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 A co zaczynasz studiować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Nim zapiszesz się na kurs bądź umówisz z korepetytorem to może zacznij od połączenia przyjemnego z porzytecznym i oglądaj sobie filmy w oryginale, to zawsze mi pomaga jak mam wrażenie "oddalenia" się od języka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaM Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jak dla mnie indywidualne korepetycje powinny jak najbardziej pomóc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ostatnio miałam okazję odwiedzić szkołę Speak up i powiem, że zainteresowała mnie ich oferta... warto sprawdzić tym bardziej, że teraz jakiś program z dofinansowaniem przez Centralę mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Kilka godzin z korepetytorami powinno wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...