Filips Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Czesc. Mam na imie Adam lat 24. Zarejestrowalem sie do was bo moze tutaj ktos mi wyjasni. Szkole skonczylem 4 latka temu. Wtedy nie zdalem matury.A ze trafila sie praca to nie decydowalem soe na poprawke, I uparcie mnie Ciagnie przyjaciolka na studia a do tego czasu pracowalem.I teraz pytanie do was gdzie moge zdac mature po kilku latach ? Dodam ze moja szkola zostala zlikwidowana. Z gory dzieki za wyjasnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Czesc, sa specjalne licea wieczorowe np. Cosinus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Najlepiej jak zadzwonisz do Okręgowej Komisji Egzaminacyjcnej czyli OKE. Jesteś z Rzeszowa, więc podlegasz pod Kraków http://www.oke.krakow.pl/inf/ tam udzielą Ci dokładnie wszystkich informacji, w której szkole możesz zdawać maturę i na jakich zasadach, czy będzie to jeszcze na starych czy nowych zasadach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 I czego się dowiedziałeś w OKE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...