Lico Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Witam wszystkich, w tym roku ide na studia, zdecydowalem ze je jedynym slusznym dla mnie wyborem beda kierunki zwiazane z finansami, pod uwage biore studia popoludniowe i tutaj pytanie na co sie zdecydowac do wyboru mam: WZ na UW, WNE na UW lub SGH, prosze o rady obeznane w tema ie tych uczelni i wydzialow osoby z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Ja raczej wybrałabym Uniwersytet Warszawski, a który wydział to już raczej bez znaczenia. Zobacz na którym Wydziale co się dzieje. Jakie koła naukowe działają, jakie są organizacje studenckie i może to pozwoli Ci trafniej wybrać pod Twoje zainteresowania. Chociaż jak to studia popołudniowe, to weź też pod uwagę jak za zwyczaj przebiegają zajęcia, bo to też może się nieznacznie różnić. A konkretnie jakie to kierunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Skoro myślisz o studiach popołudniowaych, to pewnie płatnych. W takim razie pomyśl też o studiach na uczelniach niepublicznych. Zastanawiałeś się nad ALK? Studia na Koźmińskim to jedne z najlepszych studiów biznesowych w Polsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...