lucek Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To oczywiste, że kupując rozmaite akcesoria w sklepach internetowych sporo można oszczędzić zarówno czasu jak i pieniędzy. I zdecydowanie sprawdza się tutaj zasada, że im większe kwoty, tym więcej można oszczędzić. Jakie sklepy internetowe według Was warto odwiedzić, żeby dokonać udanych i niedrogich zakupów do remontu mieszkania? I nie chodzi mi tutaj o jakieś molochy ze wszystkim czy porównywarki cen. Zachęcam do dyskusji. Zdjęcia produktów mile widziane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja tam wolę takie rzeczy obejrzeć w sklepie i dopiero kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Kupowanie przez internet ma podstawowy plus, że towar dowiozą na miejsce szczególnie jak kupujemy coś cieżkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Tylko przy kupowaniu materiałów budowlanych mam wątpliwości czy przez internet można dobrze ocenić materiał. Czy kolor będzie odpowiedni, czy materiał będzie dobrej jakości. Ja bym jednak takich rzeczy przez internet nie kupował. Chyba, że najpierw zobaczę w sklepię, później kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To szczególnie ma zastosowanie jak po prostu szukamy jakiegoś konkretnego wzoru, produktu bądź marki. Wtedy nie kupujemy w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Tylko przy kupowaniu materiałów budowlanych mam wątpliwości czy przez internet można dobrze ocenić materiał. Czy kolor będzie odpowiedni, czy materiał będzie dobrej jakości. Ja bym jednak takich rzeczy przez internet nie kupował. Chyba, że najpierw zobaczę w sklepię, później kupię. Można najpierw pooglądać w sklepie a potem zamówić. Koszt jest niższy niż kupno w sklepie z dostawą. Ostatnio tak zamawiała moja kuzynka i wszystko dowieźli jej na miejsce, łącznie z wniesieniem do mieszkania, a trochę tego było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...