Anna Bereć Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Pytanie do osób, które studiowały lub studiują na Akademii Polonijnej. Znalazłam tam ciekawy kierunek i czesne mają rozsądne, więc zastanawiam się, czy to dobra uczelnia, jak poziom itd? Kto pomoże ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madbluffer Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Nie, ale chyba każdy co nieco o niej słyszał, przez afery. Racjonalnie podchodząc, zwykła prywatna uczelnia jakich multum ostatnio, jak chcesz tylko papierek to idź bo warty tyle samo z państwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W Częstochowie polecam Politechnikę Częstochowską i Akademię Jana Długosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emila Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W zeszłym roku skończyłam rachunkowość na AP. Ogólnie jestem zadowolona z wyboru. Nie zgodzę się, że tylko papierek za czesne. Wykładowcy byli wymagający, a poziom wysoki. Teraz wybieram się tam na podyplomowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 A dlaczego wybór Twój padł właśnie na AP? Może jakiś unikatowy kierunek prowadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Witkowska Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Ja w tym roku idę na ekspertyzę dokumentow na AP, bo nigdzie indziej w regionie nie ma tego kierunku. Nie ukrywam, że też czesne jest niskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Janowska Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Mi się wydaje, że nie ma co się sugerować tym, co mówią w mediach. Prawdę powiedzą ci tylko ludzie, którzy tam chodzili. Ja ze swojej strony powiem, że zajęcia są ciekawie prowadzone, wykłady tak samo. Można też poznać ciekawych ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 Ja w tym roku idę na ekspertyzę dokumentow na AP, bo nigdzie indziej w regionie nie ma tego kierunku. Nie ukrywam, że też czesne jest niskie. Ekspertyza dokumentów to nie kierunek. Jak widzę na stronię zamiast zgodnie z prawem wypisać kierunki, a uczelnia wypisuje jakieś obszary nauk to widać, że coś dziwnego się dzieje. Nie można zgodnie z pozwoleniami wypisać kierunków? Słabe to... Zresztą już nic nie piszą na temat tej "ekspertyzy dokumentów" Piszą bezpieczeństwo narodowe, wchodzę opis kierunku, studia na kierunku politologia... To bezpieczeństwo narodowe czy politologia? Wchodzę w dziennikarstwo, dowiaduje się, że to też specjalność jednak kierunek na którym jest prowadzona jest na tyle ukryty, że nikt nigdy się nie dowie. Dopiero na dyplomie zobaczy co studiował. Generalnie po takiej analizie mogę powiedzieć, że nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Ale tutaj większość użytkowników jednak szuka studiów I lub II stopnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 o studiach podyplomowych pisze się w dziale STUDIA PODYLOMOWE http://forum.studia.net/forum/6-studia-podyplomowe-mba-doktoranckie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa Witkowska Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Dziekuję za informacje, już sie tam przenoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...