Zuza3574 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Chcę wrócić na studia po dwuletniej przerwie. Wcześniej studiowałam Podyplomówki z marketingu, a teraz planuję iść na studia magisterskie na kierunek e-marketing i komunikacja medialna, na tej uczelni - http://www.uth.edu.pl/. Od dawna interesuję się marketingiem internetowym, więc chcę kontynuować naukę . Pytanie do Was, kojarzycie tę uczelnię? Co możecie mi o niej powiedzieć? Może ktoś wybiera się na mój kierunek? A i zapomniałam dodać, interesują mnie studia dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Jeśli myślisz o uczelni niepublicznej, to moim zdaniem zdecydowanie bije wszystkie warszawskie na głowę Koźmiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Zdecydowanie polecam na pierwszym miejscu Akademia Leona Koźmińskiego w Warszawie a potem Uczelnia Łazarskiego w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Polecam te dwie uczelnie powyżej a także Wyższą Szkołę Finansów i Zarządzania w Warszawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Akademia Leona Koźmińskiego została ostatnio wyróżniona za Blog obcojęzyczny "Students in Warsaw" realizowany przez uczelnię w konkursie "proMYK" w kategorii „Działania promocyjne i komunikacyjne prowadzone w obszarze Nowych Mediów” (nagroda im. Andrzeja Sołtysiaka) To unikalny projekt adresowany w coraz ważniejszym dla uczelni polskich kierunku, czyli w stronę studentów zagranicznych. http://www.uczelnie.net/szkolnictwo-wyzsze/5383-wyniki-v-edycji-konkursu-promyk-i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 No w Warszawie trochę fajnych niepublicznych uczelni można znaleźć. Może nie tak znanych jak Łazarski i Koźmiński, ale nieźle uczących. Poza wskazaniem Joanny nasuwa mi się jeszcze Wyższa Szkoła Menedżerska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...