Paulina Oczkowicz Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Mam problem i nie wiem co wybrać... Jak myślicie, co jest bardziej przyszłościowe Transport (WL) na Politechnice Krakowskiej, czy ZiIP ( WGiG) na AGH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ola1996 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 ja się dostałam na ZiIP, wydział studia z zarządzania AGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Oj tam przyszłościowe. Myślisz że sytuacja będzie za trzy lata identyczna do obecnej? Z pracą może być zupełnie inaczej. Popatrz bardziej na to który program studiów bardziej Cię zainteresuje. Porównywałaś siatki zajęć? Szukałaś info o działalności kół naukowych? Dowiadywałaś się o specjalności, współpracę z pracodawcami - praktyki, staże, biuro karier? Jeśli nie - przeanalizuj te wszystkie różnice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Sebastian ma rację! i do tego kieruj się własnymi zainteresowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...