Napior1516 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Witam interesuje mnie czy jest jakiś przepis który reguluje sprawę odbioru mojej pracy licencjackiej juz po obronie i zakończeniu studiów na tym kierunku. Czy uczelnia moze mi oddać moja wydrukowana i oprawiona prace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z tego co się orientuję jak się broniłam, to praca zawsze zostawała na uczelni, ale nie jestem pewna czy coś się nie zmieniło. Ja po prostu zrobiłam jeden dodatkowy egzemplarz dla siebie i go oprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 W świetle obowiązujących przepisów nie ma takiej opcji. Egzemplarz pracy pozostanie w Twojej teczce osobowej na uczelni przez 50 lat od ukończenia studiów Mówi o tym ROZPORZĄDZENIE MINISTRA NAUKI I SZKOLNICTWA WYŻSZEGO z dnia 14 września 2011 r. w sprawie dokumentacji przebiegu studiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...