zaq9 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Witam. Chiałbym studiować na Wojskowej Akademi Technicznej,z tym że nie dostałem się na logistyke,która była moim pierwszym wyborem. Przyjeli mnie na zarzadzanie (drugi wybór),trzecim wyborem była obronność. Mam pytanie czy moge zmienić kierunek studiów z studia z zarządzania na obronność przed ich rozpoczęciem. Kierunki te znajdują się na innych wydziałach oraz rekrutacjia uzupełniająca na studia stacjonarne nie jest prowadzona. Z góry dziekuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Na wielu uczelnie róznie do tego podchodzą i chyba najlepiej będzie jak po prostu zadzwonisz do Działu Rekrutacji i jaknajszybciej postarasz się dowiedzieć i ewentualnie przenieść. Teraz może być prościej niż po ostatecznym zamknięciu list. Wojskowa Akademia Techniczna Dział Organizacji Kształcenia Sekcja Rekrutacji ul. gen. Sylwestra Kaliskiego 2, 00-908 Warszawa 49 e-mail: rekrutacja@wat.edu.pl tel. +48 261 837 938, 261 837 939, 261 837 956 faks +48 261 837 938, 261 839 159 czynna: poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek w godz. 8.00 - 15.30, czwartek, w okresie styczeń-luty; lipiec-wrzesień w godz. 8.00 - 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jeśli na obronność było więcej chętnych niż na Podyplomówki z zarządzania to kiepsko to widzę. Ale zawsze możesz się sprężyć z nauką i po semestrze albo po roku spróbować się przenieść na inny kierunek - może nawet na logistykę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Konsultowałam Twoją sprawę z WAT i dostałam odpowiedź, że przy składaniu dokumentów możesz złożyć w Sekcji Rekrutacji podanie o zmianę kierunku. Tak więc działaj!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Udało się przenieść na obronność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Jest to możliwe, ale musisz to zrobić najszybciej jak możesz. Im później tym będzie to trudniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jak tam Twoje perypetie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...