Gość Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Cześć, stoję przed wyborem szkoły między administracją na Politechnice Warszawskiej, a Inżynierią Bezpieczeństwa Pożarowego dla osób cywilnych na SGSP. Mógłby ktoś wypowiedzieć się na temat tych szkół? Najlepiej, żeby były to osoby które aktualnie się tam uczą lub skończyły już edukację. Jak później z pracą? Który kierunek jest korzystniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Ja się tam nie uczę ale z mojej perspektywy to wybrałabym Politechnikę Warszawską. Rozumiem, że na oba kierunki się dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Myślę, że zarówno Politechnika Warszawska, jak i SGSP to są świetne uczelnie. Jednak administracja i inżynieria bezpieczeństwa pożarowego to dwa dość odmienne kierunki. Jeden z nich jest szerszy i daje więcej ścieżek rozwoju, a drugi wprawdzie jest węższy, ale daje szanse na pracę w Straży Pożarnej . Co lubisz robić,jak widzisz swoje życie za kilka lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dostałam się na oba kierunki. Co do tego co lubię robić i mojej przyszłości..hmm. Od 3 lat kręcę się w OSP. Aktualnie jestem w trakcie robienia podstawowego kursu strażaka. No jakąś część swojego życia poświęcam tej straży, dlatego też złożyłam podanie do tej szkoły, tylko chciałabym się dowiedzieć, który kierunek jest bardziej przyszłościowy Fajnie jakby ktoś powiedział jak mniej więcej wyglądają studia tu i tam. Wiadomo wszędzie trzeba się uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 I Ty się jeszcze zastanawiasz druhno? Nic tylko SGSP a może uda się przenieść na studia mundurowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Chyba się nie uda, nie umiem pływać, a tam na testach sprawnościowych to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Inżynierią Bezpieczeństwa Pożarowego wynika ewidentnie z Twoich zainteresowań a skąd wziął się pomysł na Administrację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Widząc takie Twoje zainteresowania to też nie mam wątpliwości, że SGSP jest wyborem związanym z Twoją pasją i to dobry kierunek Dlatego zawsze pytamy o zainteresowania, bo kierunek studiów trzeba wybierać zgodnie z tym co się lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 To nic tylko latem bierz się za intensywny kurs pływania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak tam z Twoim wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_22 Opublikowano 25 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Ja również wybrałabym Politechnikę, wydaje mi się, że to pewniejszy kierunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...