Karol Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Czy ktoś był może na filmie Atlas chmur? Ponoć dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Własnie też mamy zamiar się wybrać, aczkolwiek bardziej czekam na Hobbita:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 7 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Na Hobbita też się wybieram, tym bardziej, że jestem po lekturze książki. Kiedy to było, to czytanie, uuu....wtedy był Hobbit i za ciosem cała trylogia, a teraz wysilać się nie trzeba i oczu męczyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ja tam mam audiobooka Hobbita swietnie nagranego, więc oczu nie musiałem meczyć a lektura zacna:) Tylko głosy mówią, że z Hobbita też chcą zrobić trylogie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Fantastyka to zupełnie nie moja bajka. Ale skoro już w temacie "fajne filmy", to może ktoś poleci jakiś dobry dokument, albo fabułę opartą na faktach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zajawki Hobbita zapowiadają, że będzie fajny i do śmichu, pewnie też super efekty specjlne. Nie mogę się doczekać. Czekam też na ekranizację książki "Katarzyna Wielka. Gra o władzę". Może to coś dla ciebie Domi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie jestem wielkim facem Hobbitów, krasnoludów i wogóle żadnych ludów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 jak można nie być fanem krasnoludki, ją już się nie mogę doczekać, chociaż 28 grudnia to skandal. chęć zarobienia jest tak dużą że opóźnia się premierę o 2 tygodnie w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Może się okazać, że wyjdzie im to bokiem. Prawie na całym świecie premiera jest znacznie wcześniej a więc i Filmoznawstwo -studia do ściągnięcia tez dostępny będzie .... a, że fani są niecierpliwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Może się okazać, że wyjdzie im to bokiem. Prawie na całym świecie premiera jest znacznie wcześniej a więc i film do ściągnięcia tez dostępny będzie .... a, że fani są niecierpliwi ... Moim zdaniem w tym co napisałeś masz dużo racji, a później się dziwić, że jest piractwo. To nie piractwo to ciekawość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 No nie, piractwo to piractwo ale im więcej powodów dystrybutorzy będą dawać ludziom by piracili i czuli się z tym dobrze tym powszechniejsze ono będzie. Aktualnie sytuacja jest taka, że to dystrybutorów można nazwać piratami bo żerują na artystach bardziej niż "zwykli piraci" bo Ci chodzą jednak do kina dosyć często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 pewnie tak, ale do tego dochodzi jeszcze sprawa tego, że hobbit jest w trzech częściach. Przy czym 1 cześć trwa prawie 3 godziny. Jak z takiej ksiązki można zrobić 3 częsciowy Filmoznawstwo -studia po 2-3 godziny. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Też się zastanawiam jak z tej książki mają wyjść 3 tak długie filmy, ale nie zrażam się, pożyjemy - zobaczymy. Oby było fajnie, może okaże się, że jednak warto było siedzieć tyle czasu w kinie. Nastawiam się na fantastyczne efekty specjalne i pięknę widoki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Właśnie zarezerwowałem bilet na piątek za tydzień co ciekawe okazało się, że prawie cała sala już zajęta:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 To już! już za 2 godzinny ruszam w hobbicią podróż, a dzięki prezentowi gwiazdkowemu od tygodnia zagłębiam się w świat hobbicich przygód:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 I jak hobbicia przygoda? Mi się bardzo podobała, aczkolwiek odwołania do władcy pierscieni są już takie sobie. Przepiekna kraina, piękne kolory i oczywiści wciągająca przygoda to to, co lubie najbardziej:) WARTO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Podobno w Hobbicie wciągnęli też wątki inne, których nie było w książce o tym tytule, ale np. przewijały się w innych - np. we Władcy Pierścieni, w rękopisach itd. więc może nie ma lania wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Czy ktoś był może na filmie Atlas chmur? Ponoć dobry. Filmoznawstwo -studia dobry z pomysłem, aczkolwiek rozpala apetyt na coś więcej, i w sumie zabrakło mi w nim no nie wiem ... puenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Słyszałem, że atlas chmur to świetny Filmoznawstwo -studia i chyba planuje go na ten weekend:)))) sasasasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Tak jest naprawdę dobry. Fajną zabawę miałam w odgadywaniu w jakie postaci wcielają się aktorzy. Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant w kilku rolach nie do rozpoznania. Polecam obejrzeć napisy końcowe, bo pokazują na końcu kto grał ile postaci i jakie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Byłam na Hobbicie w weekend. Bardzo mi się podobał. Trzy godziny zleciały jak z bicza strzelił. Czy ktoś wie kiedy będzie kolejna część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edukacyjny Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Też myślałem żeby iść na hobbita bo to Filmoznawstwo -studia "w moim stylu" jednak słyszałem że Filmoznawstwo -studia bardzo nudny i większość sali wychodzi z filmu w pół wyspana, wy znowu piszecie że fajny. Sam juz nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Filmoznawstwo -studia fajny, jeśli ktoś lubi władce pierscieni. Filmoznawstwo -studia jest zobrazowany w ten sam sposób, więc jeśli ktoś się spodziewa czegoś innego to faktycznie może być niezadowolony. Ja w środę ide na Django - wszyscy chwalą, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edukacyjny Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 ale hobbit to kontynuacja wladcy pierścieni? Jeśli tak to muszę koniecznie nadrobić. Tylko kiedy jak sesja za pasem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nauczyciel11 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Z tego co wiem to Hobbit to nie kontynuacja WP ale mogę się mylić. Co do filmow to ja lubię filmy akcji a najlepiej jak gra w nich Van Damme. Wtedy jest gwarancja że Filmoznawstwo -studia napewno przypadnie mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...