Erdo Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Witam, składałem na kilka kierunków na UKSW, w tym na archeologię. I mam pytanie, bo ilość miejsc na tym kierunku to 25, tymczasem ja jestem na liście na pozycji ok. 40, ale pokazuje mi się, że jestem zakwalifikowany. Czy to oznacza, że kolejność na liście nie ma znaczenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Może zwiększyli ilość przyjętych? Ja dla pewności zadzwoniłabym do Działu Rekrutacji żeby się dowiedzieć na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdo Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Więc poczekam do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdo Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 I wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Czyli jesteś zakwalifikowana:) Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erdo Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 *ny Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Upewnij się że się dostałeś a nie że jesteś na liście rezerwowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Gdyby to była lista rezerwowa to byłoby to napisane. Gratulacje! Składałeś już komplet dokumentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...