standa Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Hej czy ktoś z was malował kiedyś ścianę na czarno? Jak to wychodzi i czy faktycznie pomieszczenie zmniejsza się optycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Nie malowałam, ale wydaje mi się, że do czarnych ścian musi być raczej duże pomieszczenie. Chyba, że łączysz część ścian czarnych a część np kremowych czy białych i do tego odpowiedno jaśniejsze meble czy dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montr Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Czarna ściana? Dajcie spokój. Dlaczego nie wybieracie jasnych kolorów. Spójrzcie na te angielskie czy amerykańskie wnętrza w domach. To są jasne, z jasną sztukaterią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Moi znajomi mają jedną czarną ścianę w salonie i wygląda to nawet całkiem ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Decydujące znaczenie będą miały w takim wypadku dodatki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolcia Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Ja bym proponowała czarne dwie ściany, jedna białą, a na jednej tapetę, np. taką: Więcej inspiracji na http://innetapety.pl/tapety-czarno-biale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Może to wyglądać bardzo ładnie jak jest dobrze dobrane z innymi kierunkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zu_za Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Ciemna ale czy czarna? Tutaj znalazłam, chciałam dodać samo zdjęcie ale sie nie da, jadalnia ALCANO: http://www.forte.com.pl/meble/pokoje/jadalnia/jadalnia-alcano.html Ściana jest chyba bardziej brązowa, ale tak czy siak pasuje o ile są dobrze dobrane meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Chyba wolałabym już ciemnofioletową niż czarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
standa Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 No właśnie - czerń może wyglądać ładnie o ile pozostałe elementy będą odpowiedni skomponowane, o ile wszystko będzie w należyty sposób dopasowane. Nikt nie myśli raczej o jednym, całym ciemnym pomieszczeniu. To przecież nawet nie będzie estetyczne, nie mówiąc już o stworzeniu w taki sposób fajnego klimatu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktoria Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Ja też uważam, że czarna ściana może wyglądać fajnie, tylko ważne, żeby inne elementy rozjaśniały pomieszczenie. widziałam kiedyś taki efekt na filmie i bardzo mi się podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra99 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Natolatek u nas w pokoju sobie pomalował na czarno - koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 No to przecież takie delikatne młodzieżowe klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...