Maciej Drężek Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Chodzi o Politechnike Gdańską nie stety nie dostałem się w 1 turze. Jestem od 70 do nawet 400 miejsc pod listą. Czy opłaca się w ogóle składać papiery czy jest sens że np zwolni się kierunek nawet o 200 miejsc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takeme95 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Zawsze warto, jeżeli Ci naprawdę zależy! Wiele osób piszę odwołania i często są przyjmowani, próba nie strzelba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Oczywiście, że możesz pisać odwołanie i może akurat się uda, ale warto mieć jakiś plan B i mieć coś innego nna oku jesli się tak jednak nie dostaniesz. A na jaki kierunek składałeś dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Organizacyjnie, dałeś dwa razy ten sam post, więc jeden usunęłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Może warto poszukać także na innych uczelniach tego kierunku który Cię interesuje? Tam gdzie będą miejsca w kolejnej turze rekruracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...