Lucas69PL Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witam Chciałbym pójść na studia Informatyczne do Uczelnie we Wrocławiu lecz nie wiem jaka uczelnia będzie najlepsza. Zastanawiałem się nad Politechniką Wrocławską lecz nie wiem czy się dostanę Myślę jeszcze o Horyzoncie oraz Copernicusie ale nie mam pojęcia co to są za uczelnie, Czy wiecie coś o tych uczelniach? Gdzie warto studiować? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Spójrz jakie uczelnie we Wrocławiu prowadzą ten kierunek: http://wroclaw.studia.net/informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Z całą pewnością polecam Ci Politechnikę Wrocławską, tylko nie wiem do kiedy tam jest rekrutacja. A składałeś już dokumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas69PL Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Jestem zarejestrowany w jsos i wpłaciłem wpłatę rekrutacyjną. Problem polega na tym że nie wiem czy się dostanę a wyniki na studia niestacjonarne tam są dopiero 18 września... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas69PL Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dziękuję Joanna, jak widzę to doszła do moich opcji szkoła EDUKACJA ale coś średnio jestem do niej przekonany. Więc poza PWr gdzie warto jeszcze złożyć podanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 i Horyzont i Copernicus to uczelnie niepubliczne, więc tam nabór będzie trwał spokojnie do końca września i nawet jak 18 września by się okazało, że nie zostaniesz przyjęty na PWr to wtedy możesz skaładać dokumenty do jednej z nich. Chociaż nie sądzę, żebyś się nie dostał bo na studia niestacjonarne nie ma aż tak dużo kandydatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas69PL Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Byłem tego samego zdania do momentu gdy nie zobaczyłem, że na Niestacjonarnych (przy których próg dostania się był w zeszłym roku 200) z 3 kierunków studia.net/informatyka został tylko jeden. Do tego obniżyli w tym roku czesne o połowę więc być może będzie więcej chętnych. Z tego moja obawa czy się dostanę, bo ja nie spełniam nawet tego progu 200 z zeszłego roku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Z progami co roku jest inaczej, więc trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać. Kolejne wybrane uczelnie tak jak pisałam to uczelnie niepubliczne i tam możesz spokojnie zapisać się jak tu coś nie wyjdzie. Ale nie martw się na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 A może też weź pod uwagę jakiś ośrodek zamiejscowy PWr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...