dragon13131 Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witam Mam duży mętlik w głowie... Moim marzeniem jest studiowanie na AGH energetyki, ale chyba już nic z tego... Dlatego teraz nie wiem co dalej. 1. Iść na AGH na inżynierię środowiska (podobno podobny kierunek), a potem próbować się przepisać lub 2. Iść na PK na energetykę. Co powinienem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 A czemu już nic z tego? Masz wyniki rekrutacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dlaczego myślisz, że na Energetykę na AGH nie masz raczej szans? Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Może jako plan B zapisz się na PK na Energetykę, zresztą na Inżynierię Środowiska na AGH też możesz, ale nigdy nie wiadomo jak to będzie z przenoszeniem się i możesz utknąć na kierunku którego nie chcesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
runnhigh Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Duzo braklo na agh? bo w tym roku jedna osoba zostaje przypisana kilku kierunkom, z ktorych wybiera 1- automatycznie duzo miejsc sie zwolni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon13131 Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Niestety nie dostałem się na AGH na energetykę, dostałem się na IŚ tak jak przewidziałem. I teraz nie wiem co zrobić... Energetyki nie można było przypisać do innego miejsca niż pierwsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Rozumeim że na PK nie startowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Szkoda, że nie udało się na Energetykę. Jeżeli zostanie na IŚ, a będziesz się chciał przenieść później na energrtykę to dowiedz się od razu czy są takie mozliwości i jakie warunki trzeba spełnić. Jednym z warunków będzie z pewnością średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon13131 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Rozumeim że na PK nie startowałeś? Startowałem, czekam na wyniki. Również na energetykę. Dostałem się również na budownictwo na Politechnice Śląskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Budownictwo na Politechnice Śląskiej to też dobry kierunek. A kiedy masz wyniki na PK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon13131 Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 14 lipca, we wtorek. Sęk w tym że jedyne co mnie interesuje to budownictwo oraz energetyka. Budownictwo na AGH odrzuciłem ze względu na to że jest ono typowo górnicze. Kolejną sprawą jest to że moim marzeniem od zawsze jest studiowanie w Krakowie : / Na PK złożyłem również na budownictwo, lecz na Wydziale Środowiska; szkoda że tam znowu uczą budowy jakichś tam i wałów, a nie domów jednorodzinnych, tak jakbym chciał. Straszny mętlik w głowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 To chyba musisz cierpliwie poczekać na wyniki na PK. Skoro Cię to najbardziej interesuje to wybrałabym energrtykę na PK, a na drugim miejscu Budownictwo na PŚl. Wiem, że to zawsze jest trudna decyzja ale postaraj się wybierać zgodnie z Twoimi zainteresowaniami i tym co jest Ci najbliższe. Popatrz na kierunek jak na swój przyszły zawód i co bardziej chciałbyś robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Zawsze możesz spróbować przenieść się po pierwszym roku z budownictwa na jednej uczelni na inną - jeśli zepniesz poślady i będziesz ostro zasuwać na zajęciach poza tym w pracy w zostań inżynierem budowlanym najważniejsze są uprawnienia budowlane, a po PK też je możesz zdobyć. Poza tym pamiętaj że mamy studia dwustopniowe a zawsze możesz po inżynierskich pójść na inny kierunek czy uvzelnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 i jaka decyzja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon13131 Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dzisiaj wyniki z PK o 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I jakie wyniki na PK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 I jak tam wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon13131 Opublikowano 19 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Wybieram między IŚ na AGH i energetyką oraz budownictwem na WIŚ na PK ; d Twardy orzech do zgryzienia dla kogoś kto nie wie co chce robić w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Wybieram między IŚ na AGH i energetyką oraz budownictwem na WIŚ na PK ; d Twardy orzech do zgryzienia dla kogoś kto nie wie co chce robić w życiu Porównaj sobie przedmioty na tych kierunkach, to może ułatwić Ci wybór. Zobaczysz, które bardziej Ci się podobają i dla Ciebie wydają się być bardziej atrakcyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 Moim zdaniem oba kierunku są dość przyszłościowe, osobiście wybrałbym budownictwo, a Ty co wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 ostatecznie jaka decyzja zapadła? w sumie obie opcje wyglądały bardzo ciekawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Już decyzja podjęta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...