Pimpf Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Nazywam się Ania i jestem tegoroczną maturzystką. Skończyłam liceum ogólnokształcące i zamierzam studiować filologię niderlandzką na UAM w Poznaniu W wolnym czasie słucham muzyki, jeżdżę na rowerze lub oglądam filmy dokumentalne. Fajnie, że trafiłam na to forum - od razu mi się tu spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haniatorun Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witaj Ania Masz tak samo piękne imię jak moja córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpf Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Witaj Aniu miło Cię widzieć na forum:) Gratulacje z powodu zdanej matury!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpf Opublikowano 8 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Dziękuję! Matura poszła mi zdecydowanie lepiej niż się tego spodziewałam, dlatego postanowiłam ubiegać się o miejsce na UAM-ie. Słyszałam od wielu osób, że poziom nauczania języków obcych jest tam bardzo wysoki i ogólnie uczelnia ma miano prestiżowej, dlatego złożyłam podanie i teraz czekam z niecierpliwością na wyniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dostałaś się na filologię niderlandzkąi lubisz filmy więc za chwilę będziesz specjalistką od kina holenderskiego. w oryginalnej wersji językowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...