agnees Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Jestem Klaudia dziś zakwalifikowana na PP,wydział techniki fizycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Cześć Klaudia Gratulacje! Na Fizykę techniczną czy na edukację techniczno-informatyczna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dziekuję :)Fizyka tecniczna,rezerwowe automatyka i robotyka i mam dylemat,który kierunek,jeśli jednak dostanę się na AiR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Witaj Klaudia!!! Gratulacje!!! Fajnie mieć takie dylematy:) Pomyśl może że pierwszy wybór najlepszy... Choć oba kierunki dają fajne możliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Fizykę techniczną studiuje mniej osób i specjalistów po tym kierunku jest jak na lekarstwo, Automatyka i robotyka robi się coraz modniejsza i przez to absolwenci mogą trochę "zapchać" rynek pracy, ale nie na długo:) bo jest to kierunek przyszłościowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Dziękuję)Moim pierwszym wyborem była właśnie AiR,aczkolwiek nie zmartwiłam się zakwalifikowaniem się na fizykę techniczną bo zawsze bardzo lubiłam fizykę)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 No to jak AiR to AiR! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Zdecydowałam,ze jednak fizyka techniczna,dziś byłam złożyć dokumenty na PP i lekkie rozczarowanie...Pan przyjmujący papiery był delikatnie mówiąc zdziwiony,ze"dziewczyna na AiR?"Czy naprawdę tak mało dziewczyn wybiera ten kirunek?Mam pytanie,czy jeśli jednak zostanę zakwalifikowana na AiR,a był to jak już wspomniałam wcześniej mój pierwszy wybór,to co muszę zrobić aby pozostac na fizyce technicznej na któtą zostałam zakwalifikowana?Czy w związku z tym muszę wnioskować o rezygnacje z pierwszego kierunku czyli AiR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Musisz po prostu złożyć papiery na Fizykę techniczną i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ok,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnees Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ok,dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 coraz więcej dziewczyn idzie na studia inżynierskie, nie przejmuj się stereotypami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...