Alexon Opublikowano 4 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2015 Witam :-) Mam dylemat, ktory dotyczy wyboru szkoły. Aktualnie mieszkam w UK i zastanawiam sie nad pojsciem do collegu. Pierwszy rok chciałbym poświęcić nauce angielskiego, aby później wybrac kierunek związany z rachunkowością. Zastanawiam się również nad powrotem do Pl i rozpoczeciem tego kierunku na jednym z Uniwersytetów. Moje pytanie brzmi: ktora z opcji jest wg Was lepsza? Jeżeli planuje powrót do Pl po collegu w Uk, to czy mam szamse znalezienia pracy w tym zawodzie? Czy bedzie to wartosciowy dokument dla polskich pracodawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Jak najbardziej będzie to wartościowy dokument dla pracodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Jaki będziesz mieć tytuł po collegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...