Borys65 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Czytałem ostatnio na http://blogerwnetrza.wordpress.com/ bardzo ciekawy wpis na temat urządzenia biblioteki w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julia.przynalsewska Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Bardzo ciekawy blog i interesujące pomysły na urządzanie wnętrz. na pewno często będę zaglądać. dziękuję za inspiracje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Fatalny blog dla studenta. A poradnik odnośnie biblioteczki jak dla dziadzia Zdzisława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Super sprawa, ale i super inwestycja finansowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARĘBSKI Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Spoko, ja mam w domu po prostu tanie regały z Ikei i dają radę. Ładne, białe, dobrze wyglądają. Na razie jeszcze się nie zarwały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Ikea to chyba najlepsza opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenciak33 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Całkiem ciekawy ten blog, chyba będę częsciej odwiedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anna Tomeczek Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 moja znajoma ma fajnie okno zabudowane półkami i książki na nich. Oszczędza tym samym miejsce w pokoju a całość ładnie się komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Chciałabym mieć w domu takie pomieszczenie na bibliotekę, fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Każdy powinien mieć chociaż jeden większy regał na książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 dzieki za linka, okazał sie niezwykle przydatny:-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 U mnie przydałby się kolejny regał, bo już nie mam gdzie książki układać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...