mictra1995 Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Cześć spotkałem się z wieloma pozytywnymi jak i negatywnymi opiniami na temat technologii chemicznej dotyczących czy opłaca się to studiować i czy jest to kierunek przyszłościowy a jak jest Waszym zdaniem ? czy nie lepiej studiować coś innego związanego z chemią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 Ja raczej nie spotkałam negatywnych opini na temat tago kierunki studiów. Poczytaj sobie więcej na tema samego kierunku http://www.studia.net/technologia-chemiczna i raczej kieruj się swoimi zainteresowaniami, bo jednemu coś może odpowiadać a innemu nie i tak będzie z większością kierunków. Ja pewnie jak znalazłabym się na polonistyce to miałabym bardzo złe zdanie na jej tamat ale tylko dlatego, że poprostu bym źle wybrała. A do jakiej uczelni się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mictra1995 Opublikowano 6 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 zalogowałem się na AGH i Politechnikę Warszawską do technologii dołożyłem jeszcze inżynierię materiałową i energetykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 8 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Super daj znać po rekrutacji, gdzie ostatecznie będziesz studiować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mictra1995 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Udało mi się dostać do Krk na AGH kierunek technologia chemiczna na WIMiC oraz WEiP . Do inżynierii materiałowej i energetyki trochę zabrakło :/ ale i tak się cieszę Technologia to też przyszłościowy kierunek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Super Gratuluję !!! Dawaj czasami znać jak się studiuje na AGH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 a który Wydział wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mictra1995 Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 WIMiC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Super! Bardzo dobry wydział Dawaj znać jak Ci się studiuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...