Maciej Drężek Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Czy jest sens składać papiery na takie szkoły jak wat cywilne politechnika Gdańska Uniwersytet Gdański i Politechnika Poznańska jak mam słabe wyniki z matur? Angielski podstawowy ( 76) Polski (39) Matematyka podstawowa (52) fizyka roz (12) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Raczej będzie ciężko, ale to pewnie zależy od kierunku, musziałbyś poszukać jakiś z niskimi progami. A o jakich kierunkach myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Każda uczelnia bierze inne wyniki matur pod uwagę i nadaje różną wagę maturze z różnych przedmiotów. Czasami różni się to także na tej samej uczelni zależnie od wydziału i kierunku. Powinieneś przeliczyć sobie wyniki z matur na poszczególnych uczelniach i sprawdzić, jakie progi były w zeszłym roku. A o jakich kierunkach myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Drężek Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Elektronika Autmoatyka Budownictwo Informatyka Elektrotechnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 Tu masz progi punktowe z ubiełego roku z Politechniki Gdańskiej http://pg.edu.pl/rekrutacja/progi-punktowe Przelicz sobie orientacyjnie jak to wychodzi, chociaż nie sugeruj się tym do końca bo w tym roku moga być zupełnie inne. Progi zależą od ilości kandydatów i tego jakie oni mają wyniki w danym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2015 a tu znajdziesz sposób liczenia punktów na Politechnice Gdańskiej http://pg.edu.pl/jak-liczyc-punkty-studia-i-stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dostałeś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 I jak po rekrutacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Drężek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Dostałem się na pg na energetyke na wydziale oceanotechniki i okrętownictwa oraz na zaoczne mechanika i budowa maszyn na mechanicznym wydziale i będę również składał odwołanie ponieważ byłem 9 pod kreską na informatykę zaocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 A energetyka dzienna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Drężek Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Tak i mam dylemat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 To zdecydowanie bardziej polecam studia dzienne, ze względu na życie studenckie, jak i możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Nawet bym się nie zastanawiała tylko wybrałabym studia dzienne. Sama studiowałam zaocznie i trochę mi brakowało tego życia studenckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Jestem również za dziennymi:), a dodatkowo Energetyka to bardzo dobry kierunek i jeszcze na dokładkę Wydział na którym będziesz fajny:) same plusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...