holdencaulfield Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Siemka. Jestem Oskar i planuję podjąć studia na jednym z tych kierunków: -biotechnologia, -analityka medyczna, -optyka okularowa z elementami optometrii Lubię od czasu do czasu jakiś wypad ze znajomymi lub imprezę. W wolnym czasie sport oraz filmy i książki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A jakie miasta rozważasz jako miejsca do studiowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdencaulfield Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Rozważam Bydgoszcz,bo mam stosunkowo blisko. Licencjat właśnie w Bydgoszczy,a magisterka może gdzieś dalej,chociaż niekoniecznie. Mam w sumie problem,który z tych kierunków wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Optyka to nowy kierunek na CM UMK i jest bardzo przyszłościowy. Z tych kierunków, które wybrałeś wydaje się być najlepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Collegium Medicum UMK to bardzo dobry wybór. Zobacz więcej o studiowaniu na CM UMK w Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
holdencaulfield Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Mam nadzieję,że nie przytłoczy mnie ewentualny wybór tego kierunku. Nauka będzie dla mnie ważna,ale nie chcę siedzieć cały dzień w książkach. Wiecie,co mam na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zawsze jest coś za coś - studia lekkie łatwe i przyjemne zwykle dają mniejsze szanse na pracę ale jeśli będziesz studiować to, co naprawdę lubisz, to nauka przyjdzie Ci łatwiej. i na przyjemności też czas zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Studia na pewno nie są latwe ale ważne żebyś dobrze radzil sobie z matematyka reszta nie bedzie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaJa09 Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie:) jestem Kaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 2 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Witam wszystkich serdecznie:) jestem Kaja Hej Kaja, w czym możemy pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...