walec51 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Witam. Pomysł na ten serwis zrodził się w mojej głowę parę lat temu, kiedy to znajomi z całego Poznania nagminnie co jakiś czas prosili mnie żebym wpadł zobaczyć co się dzieje z ich kompem. Sam zazwyczaj już nie miałem czasu, a przecież z doświadczenia wiem że na każdym osiedlu znajdzie się ogarnięty student, co za kilkadziesiąt złotych naprawi sterowniki lub przeinstaluje Windowsa, trzeba go tylko poznać Z tą też myślą uruchomiłem przedwczoraj: zrobmikompa.pl - mapę informatyków i serwisów komputerowych Co myślicie o tego typu stronce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Mam kiepskie doświadczenia z naprawiaczami - amatorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walec51 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zależy na kogo się trafi, w serwisach też różnych "fachowców" można znaleźć Mam nadzieje że oceny użytkowników pomogą odsiać lepszych od słabszych. Na razie jest prosty system poleceń oparty na Facebook, w niedalekiej przyszłości dojdzie system komentarzy podobny jak na Allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...