Kasieńka Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Słyszałam, że w internecie jest taniej. Możecie polecić jakieś miejsce, gdzie mogę wydrukować foldery i inne materiały na konferencję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Lepiej sprawdź także konkurencyjne oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 30 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Słyszałam, że w internecie jest taniej. Możecie polecić jakieś miejsce, gdzie mogę wydrukować foldery i inne materiały na konferencję? a co konkretnie chcesz drukować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Polecam drukarnie Regis w Zielonce pod Warszawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro3 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Takie tematy załatwiam w wydrukujemy.to Wyślij do nich maila z zapytaniem na to czego potrzebujesz. Ważne czy masz gotowe projekty czy drukarnia ma to przygotowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_forum Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Ja polecam firmę http://bodman.com.pldrukują prawie na wszystkim i to w bardzo rozsądnych cenach. Zamawiałem tam ostatnio koszulki z nadrukiem i jestem bardzo zadowolony z jakości i czasu realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Jasne, że jest taniej. Często wysyłam materiały do takich drukarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niki Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 to wszystko zalezy co się chce wydrukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...