Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Pytanie czy warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jeśli ktoś się nie załapie na akademik to chyba nie ma wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Tak. Jednak jesli kogoś nie bedzie stać to wybierze mniejszy ośrodek akademicki np. Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Oczywiście jest to jakieś rowiązanie. Tylko gorzej jak ktoś dostał się na studia do Wawy a nie dostał akadamika, to wtedy już trochę za późno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wtedy porazka ale nie ma tego złego. Musi isc do pracy i tez da rade;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 czyli zawsze jest jakieś wyjście z sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wszystko trzeba zamieniać na plusy;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Warto przy tym też pamietać, że na uczelniach możemy ubiegać się o różne stypendia np. socjalne albo dodatki mieszkaniowe. To zawsze pomoże nam się utrzymać na studiach. Szczególnie jak ponosimy takie wydatki za wynajem pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No tak, ale zanim się otrzyma stypendium to sporo czasu musi minać. Tym bardziej naukowe czy sportowe przyznawane po 1 roku. Na socjal też trzeba trochę poczekac i to nic pewnego, że go dostaniemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 to prawda, stypendia nie są wypłacane od ręki ale warto się o nie ubiegać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Pewnie, że warto. Moim zdaniem nawet trzeba się o nie ubiegać. Dzięki stypendiom i pracy przeżyłem samodzielnie całe studia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 więc jesteś najlepszym przykładem, że jak się chce to można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Na tamte czasy to mi się udało. Miałem stypendium sportowe, naukowe i do tego jeszcze raz na rok dostawałem zapomogę na okulary. Do tego pracowałem 120h w miesiącu chociaż pracę miałem zadaniową i urabiałem się 80-90h. A to wszystko na studiach dziennych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 no i ekstra można? oczywiście, że można! a sportowe miałeś za co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Reprezentowałem uczelnie na arenie ogólnopolskiej w futsalu, mieliśmy m.in. braż w ogólnopolskich mistrzostwach o puchar wielkopolski i graliśmy w 2 lidze ogólnopolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No Łukasz brawo! Fajne osiągnięcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 No ekstra!!!! Super i Ty przez tyle czasu nic nie mówiłeś ehhh:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Mówiłem wiele razy:) ogólnie profesjonalnie uprawiałem piłke nożną na sali przez wiele lat, miałem kartę zawodnika i grałem w lidze ogólnopolskiej, wojewódzkiej, toruńskiej, międzyuczelnianej, wewnątrzuczelnianej. Sporo tego było. Grałem w piłkę do 2009 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 To jakoś nie zarejestrowałam gapa ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Na tamte czasy to mi się udało. Miałem stypendium sportowe, naukowe i do tego jeszcze raz na rok dostawałem zapomogę na okulary. Do tego pracowałem 120h w miesiącu chociaż pracę miałem zadaniową i urabiałem się 80-90h. A to wszystko na studiach dziennych Ważne aby na studiach być aktywnym. Jak widać na przykładzie Łukasza oprócz aktywności przydatną cechą jest też zaradność i pracowitość, co zaprocentowało kilkoma stypendiami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Wtedy mi się akurat udalo. Na studiach II stopnia juz naukowego nie mialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Trudno jest pogodzić naukę z pracą... często cierpi na tym średnia niestety... ale i tak szacun i gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 1 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Chcieć to móc! Zatem i ta DROGA Warszawa może być przyjaznym i przytulnym miejscem do nauki i zamieszkania na które stać każdego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...