Marcinle Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Otrzymałem ocenę niedostateczną z ćwiczeń po których jest egzamin z wykładów a chce się bronić we wrześniu i dowiedziałem się że jako na początku września da się poprawić ćwiczenia to egzamin z tego przedmiotu jest ustalony na 18 września a do 5 września trzeba oddać pracę dyplomową . Egzamin dyplomowy jest planowany na koniec września . Jak myślicie czy realne jest to że uda mi sie obronić we wrześniu ? Czy mogę napisać jakieś podanie w sprawię wcześniejszego przeprowadzenia egzaminu (takich osób jak ja jest sporo ) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Spokojnie może CI się udać obronić we wrześniu, złożysz pracę po 18 września + 7 dni na przygotowanie do obrony i jeśli promotor nie będzie robił problemu to obrone bedziesz miał pod koniec września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgan Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witaj, myślę, że jest to realne, ale jeśli masz możliwość poproszenia o przyspieszenie terminu tego egzaminu (co powinno się udać, biorąc pod uwagę, że jest sporo takich osób jak Ty, a to zawsze jest na korzyść), to może warto spróbować coś zdziałać w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 chyba dobrze byłoby pogadać na temat sytuacji z promotorem i dziekanem jednak jeśli masz glana z ćwiczeń, to dość niepokojące. to oznacza, że ćwiczeniowiec uznał, że olewałeś jego zajęcia. i może chcieć Cię usadzić. myślę, że warto pogadać z ćwiczeniowcem i wyjaśnić sobie sytuację. ewentualnie posypać głowę popiołem, paść na kolana i zapytać co możesz zrobić, żeby Cię nie oblał na zaliczeniu. bo na pierwszy rzut oka naprawdę brzmi groźnie chyba, że to standard że ten wykładowca nie daje zaliczenia z ćwiczeń wielu studentów odsyła na poprawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zadziałaj na dwa fronty. Podanie zawsze warto napisać, a nóż uda się i ustalą wcześniejszy termin popraw, wtedy będziesz mieć luźniejszą głowę przed obroną. A jak się nie uda, no to trudno, będzie trochę krucho z czasem, ale na pewno dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...