Skocz do zawartości
Joanna L

studia podyplomowe finansowane z EFS

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ;) szukam jakiejś listy studiów podyplomowych finansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego. Nie wiem, czy nie ogarniam google, ale nie mogę znaleźć takiej listy w ogóle :( jedyne co znajduje to studia podyplomowe w jakiejś szkole bankowej, a mnie interesują raczej kierunki ścisłe (Studia na kierunku chemia, inżynieria materiałowa, nanotechnologie, ewentualnie Podyplomówki z zarządzania jakością). Wiadomo, studia podyplomowe trochę kosztują, a jednak chciałabym odciążyć swój budżet :lol: Jeżeli może mi ktoś polecić jakieś fajne podyplomówki z wymienionych dziedzin (najlepiej w poznan.studia.net, Łodzi, Warszawie lub we Wrocławiu), nawet pełnopłatne to będę wdzięczna za info :)

Problem polega na tym, że w zasadzie skończyły się studia podyplomowen z EFS z poprzedniej perspektywy finansowej UE.  a z nowej na razie jeszcze nic się nie rozstrzygnęło. możesz więc poczekać kilka miesiecy (bez gwarancji, że ruszy coś ciekawego, albo przygotować się na koszty. może coś znajdziesz na , www.podyplomowe.studia.net  jeśli szukasz czegośc związanego z chemią ja ze swojej strony polecam podyplomówkę na Uniwersytecie Wrocławskim - analityka i diagnostyka chemiczna

Z finansowaniem studiów podyplomowych przez UP problem jest taki, że trzeba być zapisanym w UP :P na inwestycjawkadry jest dużo studiów finansowanych, które się zakończyły i nie ma wznowionej rekruatcji niestety...a na podyplomowe.studia.net mam wrażenie, że dużo studiów podyplomowych tam nie ma uwzględnionych w ogóle :P wszystko już właśnie ogarniałam wcześniej i nic nie wyniknęło z tego, dlatego napisałam ten temat w akcie desperacji :( Skoro z nowej perspektywy fnansowej EU się jeszcze nic nie rozstrzygnęło to w takim razie poczekam. I tak bardziej mi pasuje iść w przyszłym roku, niż w tym na studia podyplomowe. Mam nadzieję, że jakieś fajne ruszą :) dziękuję bardzo za pomoc ;)