Joanna L Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Hej szukam jakiejś listy studiów podyplomowych finansowanych z Europejskiego Funduszu Społecznego. Nie wiem, czy nie ogarniam google, ale nie mogę znaleźć takiej listy w ogóle jedyne co znajduje to studia podyplomowe w jakiejś szkole bankowej, a mnie interesują raczej kierunki ścisłe (Studia na kierunku chemia, inżynieria materiałowa, nanotechnologie, ewentualnie Podyplomówki z zarządzania jakością). Wiadomo, studia podyplomowe trochę kosztują, a jednak chciałabym odciążyć swój budżet Jeżeli może mi ktoś polecić jakieś fajne podyplomówki z wymienionych dziedzin (najlepiej w poznan.studia.net, Łodzi, Warszawie lub we Wrocławiu), nawet pełnopłatne to będę wdzięczna za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz Szkudlarski Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Pełną listą dofinansowanych studiów podyplomowych znajdziesz tutaj: http://www.inwestycjawkadry.info.pl/studia_lista.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Problem polega na tym, że w zasadzie skończyły się studia podyplomowen z EFS z poprzedniej perspektywy finansowej UE. a z nowej na razie jeszcze nic się nie rozstrzygnęło. możesz więc poczekać kilka miesiecy (bez gwarancji, że ruszy coś ciekawego, albo przygotować się na koszty. może coś znajdziesz na , www.podyplomowe.studia.net jeśli szukasz czegośc związanego z chemią ja ze swojej strony polecam podyplomówkę na Uniwersytecie Wrocławskim - analityka i diagnostyka chemiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Z tego co wiem to na dofinansowane studia podyplomowe jest szansa dopiero w przyszłym roku, bo teraz mają być uruchomione jakieś projekty w tym zakresie. Czasami Urzędzy Pracy dofinansowują studia podyplomowe osobom bezrobotnym, można się tym zainteresować w swoim UP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna L Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Z finansowaniem studiów podyplomowych przez UP problem jest taki, że trzeba być zapisanym w UP na inwestycjawkadry jest dużo studiów finansowanych, które się zakończyły i nie ma wznowionej rekruatcji niestety...a na podyplomowe.studia.net mam wrażenie, że dużo studiów podyplomowych tam nie ma uwzględnionych w ogóle wszystko już właśnie ogarniałam wcześniej i nic nie wyniknęło z tego, dlatego napisałam ten temat w akcie desperacji Skoro z nowej perspektywy fnansowej EU się jeszcze nic nie rozstrzygnęło to w takim razie poczekam. I tak bardziej mi pasuje iść w przyszłym roku, niż w tym na studia podyplomowe. Mam nadzieję, że jakieś fajne ruszą dziękuję bardzo za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Trzeba się uzbroić w cierpliwość, jak tylko będą środki z UE to uczelnie z pewnoscią się o nie postarają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...