strider89 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czy ktoś wie gdzie można dobrze i tanio zjeść na mieście? Ja osobiście stołuję się w domu, ale jak wiadomo nie każdy ma na to czas (np. osoby pracujące). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Słyszałam jak ktoś polecał multifood, czy coś takiego. Jedzenie na wagę i mają promocje dla studentów. Więc pewnie ceny spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W kilku fast foodach we Wrocku widziałem Knysze ,jesli ktos nie wie co to jest , jest to cos jak Kebab tylko ze w wersji mega mega mega xl ta Knysza wazy 1,5 kg !! tak 1,5 kg! sam to zważyłem bo nie wierzyłem w to , jest tam miesko surówki frytki sosy itp to co w kebabach , z dziewczyna probowałem to zjesc to ponad połowa jeszcze została poprostu nie da sie , nie ma opcji zeby ktos sam to zjadł , jak bedziecie we Wrocku poszukajcie sobie po fast foodach Knyszy najlepiej miec ze soba co najmniej ze 2-3 osoby obok zeby nie wyrzucic kg dobrego jedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domi Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 W kilku fast foodach we Wrocku widziałem Knysze ,jesli ktos nie wie co to jest , jest to cos jak Kebab tylko ze w wersji mega mega mega xl ta Knysza wazy 1,5 kg !! tak 1,5 kg! sam to zważyłem bo nie wierzyłem w to , jest tam miesko surówki frytki sosy itp to co w kebabach , z dziewczyna probowałem to zjesc to ponad połowa jeszcze została poprostu nie da sie , nie ma opcji zeby ktos sam to zjadł , jak bedziecie we Wrocku poszukajcie sobie po fast foodach Knyszy najlepiej miec ze soba co najmniej ze 2-3 osoby obok zeby nie wyrzucic kg dobrego jedzenia To jakaś wrocławska specjalność? Dlaczego akurat we wrocławiu taka wersja poczciwego kababu (czy tam kebaba, jak kto woli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiz87 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Nie mam pojecia czy tylko we wrocławiu ja pochodze z Piotrkowa Tryb i u mnie w miescie ani w pobliskich miastach typu Bełchatów Tomaszów maz , czegos takiego nie widziałem w Łodzi tez jakos mi sie nie zrzuciło natomiast we Wrocławiu odrazu to zwróciło moją uwagę tym bardziej ze lubie fastfoody aha i sprawa podstawowa bo zapomniałem dodac to kosztuje tylko 18 zl !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Bazylia w w pobliżu WPiA, pysznie i niedrogo - zwłaszcza w ostatniej godzinie, kiedy jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iza Opublikowano 1 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2012 Jeśli ma być tanio to bary mleczne. Polecam "Misia" przy Rynku, oraz Jasia i Agatkę, troszkę dalej, ale też w pobliżu rynku. Za 3.50 zł można tam zjeść obiad z dwóch dań (jeśli preferujemy dania bezmięsne, bo mięsne są już nieco droższe). Natomiast w Hali Targowej można było zjeść za 4.50 zestaw obiadowy: surówki, ziemniaczki i mielone. Nieco droższe były inne zestawy, tak więc naprawdę tanio i z całą pewnością dużo taniej niż wymieniony wcześniej Multifood. P.S. W Multifoodzie mają promocję (chyba -50%) w godzinach wieczornych, nie pamiętam już od której, ale chyba ostatnia godzina otwarcia. Wtedy jak najbardziej się opłaca. We Wrocławiu już nie mieszkam, więc mam nadzieję, że informacje, które podałam są wciąż aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maturzystka2013 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Ja lubię Pierogarnie przy Alei Pracy chociaż to nie w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Natalia Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Byłam kilka razy we Wrocławiu, ale kiedyś jadłam w takim fajnym miejscu w centrum miasta, gdzie jedzenie kupuje się na wagę, pamiętacie jak to się nazywa? POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maturzystka2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 To właśnie Bazylia o której wspominał Sebastian - w nowym budynku wydziału prawa, administracji i ekonomii, można też w ten sam sposób w galerii grunwaldzkiej, ale jest tam trochę drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_oo Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 A wiecie gdzie jakieś bary mleczne na Kozanowie we Wrocławiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markot Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 MIś i Jaś i Małgosia to chyba najbardziej znane bary mleczne we Wrocławiu. Misia na prawdę polecam - smacznie i tanio. Jeśli jednak mamy ochotę na coś innego niż łazanki czy naleśniki - warto wybrać sie do knajpki gruzińskiej - gruzińskie chaczapuri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mad8man Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Dobrze i tanio można zjeść w Marche, są albo takie knajpki express z jedzeniem na szybko i na wagę (arkady, galeria dominikańska, sky tower i magnolia), albo przy Świdnickiej jest duży lokal z różnorodnymi potrawami. Po wejściu dostaje się kartkę i na niej zbiera się pieczątki na r óżnych stanowiskach, ciekawie rozwiązane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 tak, ale to wszystko strasznie niezdrowe jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Janos Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Nie czytam wszystkich odpowiedzi, bo chcę polecić Wam i tak Setkę, choć pewnie się tu już przewijała W każdym bądź razie jest to moje ulubione miejsce, a schabowego po prostu uwielbiam! <3 No i ceny - nie są jak z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...