trejd Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Problem polega na tym, że oddałem pracę na nośniku CD i otrzymałem wyniki - 5,4% prawdopodobieństwa 1 stopnia i 0% prawdopodobieństwa 2 stopnia, ale niestety po kolejnym spotkaniu z promotorem okazało się, że moja praca zawiera kilka wcześniej niewykrytych błędów. I tym samym w pracy muszę nanieść pewne poprawki i dopisać część tekstu - treść niektórych fragmentów będzie dosyć znacząco różnić się od treści pracy przekazanej wcześniej do sprawdzenia. Są to błędy merytoryczne i niestety będzie wymagane ponowne sprawdzenie pracy. Czy ktoś wie jak wygląda dalsza procedura? Może komuś się zdarzył podobny przypadek? Nie chciałbym żeby mi wyszedł autoplagiat i przekroczenie progów, pomimo tego, że to będzie praktycznie ta sama praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 A nie możesz po napisaniu skorzystać z ponownego sprawdzenia pracy programem antyplagiatowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 O autoplagiat raczej nie masz się co martwić - to jest zawsze do wybronienia no chyba że autoplagiat polega na przepisaniu dużej części pracy licencjackiej / inżynierskiej w pracy magisterskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...