Kooro Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Witam, Mieszkam na Śląsku i swoją przyszłość widzę (przynajmniej obecnie) w pracy dotyczącej lotnisk. Nie chodzi mi tutaj o pracę techniczną typu mechanika, ale raczej coś co pomogłoby się tam dostać w aspekcie obsługi pasażera, ewentualnie pracy w jakimś dziale "strategicznym" lotniska. Jak na złość nie mogę znaleźć nic co spełniałoby moje wymagania, a przecież powinniśmy robić to co lubimy, a nie to co musimy... Zastanawiałem się nad kierunkami transportowymi, logistycznymi, ale czy to jedyny słuszny wybór w tej sprawie? Czy możecie polecić jakieś inne przydatne w tym zamyśle kierunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Najlepszym kierunkiem bedzie kierunek logistyka. To kierunek wlasnie po ktorym możesz pracować na lotnisku. Chociaż koleżanka koleżanki jest po filozofii i pracuje na bardzo wysokim stanowisku na lotnisku w Bydgoszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Na Śląsku masz duży wybór uczelni, które prowadzą kierunek Logistyka http://slask.studia.net/logistyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...