literat555 Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Gdzie w Krakowie naprawiają komputery? Polećcie jakieś serwisy, które wyróżniają się korzystną ofertą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Sama nie musiałam na całe szczęście jeszcze korzystać z takich usług, choć raz było naprawdę blisko. Wtedy trafiłam na taki namiar: http://aries-krakow.pl/serwis_laptopow.html Z tego co wyczytałam na ich stronce, zajmują się właściwie wszystkimi usterkami związanymi z komputerem, więc nie powinni mieć problemu. Cennik też jest do przyjęcia, więc na studencką kieszeń da radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Galileo ma bardzo dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinaa Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Takich miejsc jest bardzo wiele. Niestety nie trafiłam jeszcze na takie, które w 100% spełniałoby moje oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...