Semfinel Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Witam:). Mam na imię Rafał i w tym roku pisałem maturę R z geografii oraz j. angielskiego. Planuję iść na ekonomię na UE w Katowicach lub na UŚ wydział nauk o ziemi - na geologie inż. Co sądzicie o tych kierunkach? Zaznaczam, że jakąś kosą z matmy nie jestem, ale interesuje się po trochu mikro i makro ekonomią. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Oba kierunki są pespektywiczne, ale jeśli interesujesz się ekonomią to UE w Katowicach będzie lepszym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semfinel Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Hej Łukasz! Dzięki za pomoc! Aktualnie mam okres wakacyjny i chcę go wykorzystać w 100%, od kilkunastu dni uczę się nt. obu kierunków, żeby w październiku było łatwiej! Może jeśli będę sobie dawał radę na jednym, to później rozpocznę drugi - nie może być łatwo! Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Mysle ze masz czas a punkt widzenia zmieni Ci się juz w trakcie studiów. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramona Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Witam wszystkich;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jolka90 Opublikowano 25 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...