Aleksandra32 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Hodujecie jakieś kwiaty? Jakie wymagają mało pracy przy nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wiadomo, że kaktusy to kwiatki najlepsze, można zapomieć o podlewaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kwiaty uwielbiam, ale niestety nie hoduję, bo nie mam do tego cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Kot zjada moje kwiaty wiec nie hoduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Ja hoduję kilka. Mam hibiskusa, dwa kalanchoe i niedośpian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2015 Mam choinkę na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Ja mam kilka ale głównie z rodziny kaktusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Trudno mówić o hodowaniu ale uwielbiam storczyki i mam ich 5 rodzajów Kwitną na zmianę więc przez cały rok mam kwiaty Właśnie teraz mi dwa przekwitły i czekam na kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewella97 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 u mnie tylko kaktus przetrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemonka90 Opublikowano 9 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2018 Mam monsterę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ja mam w domu tylko zioła i fiskusa. Ale ten drugi ma swoje wzloty i upadki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...