Aleksandra32 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Wypoczynek we własnym ogrodzie... jak byście go zorganizowali, żeby nawet krótkie momenty takie relaksu, były Super? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
25Maja Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Koc i leżę cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra99 Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 No u mnie jest mniej więcej podobnie, zwłaszcza, ze ogrodu dużego nie mam i wiele fajnych mebli tylko w sferze marzeń.. mam nadzieję, że kiedyś to sie zmieni i takich technorattanowych cudów jak to http://ogrodosfera.pl/lezanka-technorattan-primavera-180-cm czy ławeczki, huśtawka, hamak będę mogła mieć więcej. No ale not yet, not yet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Co prawda nie posiadam jakiegoś dużego ogrodu, ale mały taras. Czasami wystarcza koc, dobra książka i coś do podgryzania, żeby miło spędzić czas tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Najlepszy relals, to odpoczynek na pieknym tarasie z widokiem na ogród. Wystarczy odrobina wyobraźni i może być najprzyjemniejszym miejscem w domu, w okresie wiosenno-letnim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jardania Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dla mnie to podstawa bytu :-) Zawsze podobały mi się takie proste Trawniki z urzadzamyzielen.pl i oczka wodna na środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Leżaczek albo hamak i relaksowanie się na słoneczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 7 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2015 Altana dobre są na imprezy, kiedy pogoda zawodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rprosacco Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Niewątpliwie największą zaletą drzew owocowych są ich owoce, które możemy co roku zbierać. Śliwki, jabłka czy czereśnie sprawdzą się idealnie jako letnia przekąska. Można je także wykorzystać przy produkcji przetworów oraz wyrobów cukierniczych. Nie zapominajmy również, że drzewa owocowe mogą osiągać duże rozmiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...