trocka Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witam jestem w drugiej klasie liceum na profilu biologia, polski, angielski. Znaczy to, że chemii uczyłam się 3 lata e gimnazjum i rok w liceum. W gimnazjum bardzo lubiłam chemię, ale nietety wybrałam taki profil i nic już nie jestem w stanie zmienić. Mam pytanie odnośnie biotechnologii. Czy będąc na takim profilu i nie ucząc się chemii dam sobie radę na tym kierunku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Moje pierwsze pytanie, dlaczego zadajesz jedno pytanie w dwóch różnych miejscach i robisz bałagan na forum? Dasz sobie radę na biotechnologii. Niestety chemii w LO jest bardzo mało i uczelnie zdają sobie z tego sprawę, dlatego dostosowują tak program aby tą chemie zaczynać w miarę możliwości od podstawowych zagadnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trocka Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Przepraszam, nie miałam zamiaru robić bałaganu. Dziękuję za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Nie ma problemu. Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 A o wybrałaś już uczlenie gdzie chcesz studiować? Tu masz pełen wykaz gdzie prowadzona jest biotechnologia http://www.studia.net/biotechnologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Rusza właśnie nowy kierunek studiów na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu - biotechnologia roślin. Może warto się zainteresować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...