Kawa Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Ja niedługo ruszam gdzieś, gdzie cieplej, Cypr, Sycylia itp. Mam nadzieję śniegi zostawić w kraju xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliszja Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja właśnie zaszalałam i kupiłam bilety do Maroko. Koniec maja i już mnie nosi na myśl o tym kolorowym kraju <3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Byłem, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Ooo, nieźle. Ja w tym roku mam intensywne wakacje - Niemcy, Włochy, Chorwacja. I po drodze zatrzymujemy się w kilku miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karas123 Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 Ja byłem w Turcji z Itaką w zeszłym roku, złapałem last minute, cena bardzo atrakcyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kicek Opublikowano 6 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2021 Mongolia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtorphy Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Riwiera Makarska jest prawdziwym rajem dla miłośników słońca, morza oraz aktywnego wypoczynku. Charakteryzując się jednymi z najczystszych i najpiękniejszych plaż w Chorwacji, region ten przyciąga zarówno szukających relaksu, jak i pragnących adrenaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyshawn21 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca W tym roku akurat postawiłam na zimowisko Alpy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...