Drakhtul Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Może i Zakopane jest na czasie, ale jak dla mnie przereklamowane i strasznie dużo ludzi. Zgadzam sie w 100%. Sam na wakacje wolalbym pojechac gdzies za granice. Wiadomo wieksze koszty ale wakacje sa po to zeby odpoczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2015 Zakopane jest super, tylko faktycznie bardzo dużo ludzi. Alternatywą są Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miętówka Opublikowano 25 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Najlepiej nad wodę, chociaż latem w górach też jest ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
errnest Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Pieniny lub Bieszczady. mniej ludzi, jedzenie znakomite (np. pstrągi górskie), dużo atrakcji (góry, kajaki, fajne lokalne knajpy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Trójmiasto to nie morze tylko zatoka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izako Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 W przyszłym roku wykombinowałam sobie pojechać do USA, koleżanka z roku była z BTC w tym roku i jest zachwycona, mam nadzieję do niej dołączyć, nie wiem czy sama bym się odważyła na taką podróż, chociaż czytałam bloga Angeliki która wybrała się tam po raz pierwszy zupełnie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anka97 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Jak zarezerwujesz wyjazd teraz to zaczynają się już promocje first minute. Chociaż osobiście wolę Mazury albo polskie Beskidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aliszja Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Powiem Wam, że moja znajoma pojechała teraz SAMA na wakacje do Malezji. Byłam w szoku, kiedy mi powiedziała, bo ja sobie szczerze nie wyobrażam takiej ewentualności. A jak Wy sie na to zapatrujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Hehe, mnie na ferie z roboty nigdzie nie puszczą pewnie Ale mam już plan na marzec: last minute gdzieś, gdzie jest ciepło, dobre jedzenie i nie trzeba chodzić po żadnych górach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 Przy takiej sytuacji na świecie to wybieram Mazury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studentos Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 W tym roku Bieszczady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Wszyscy tylko Bieszczady albo Zakopane, a tymczasem całkiem fajnie jest o tej porze roku na Mazurach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilkaa1 Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Ja pewnie jak co roku i tak wybiorę się nad polskie morze uwielbiam atmosferę tam panującą, ludzi, a nawet parawany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysza Szara Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Uwielbiam czas wakacji, czas wyjazdu, aktywnego wypoczynku i beztroski. W tym roku wyruszam do Czarnogóry. Jest to wycieczka objazdowa z wytwórnią wypraw z licznymi atrakcjami w tym spływem łodziami Tarą. Będę wypoczywać nad morzem w Ulcinj oraz w bogatym planie wycieczki jest rozpisane zwiedzanie Macedonii, Sarajewa oraz Bośni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samer Opublikowano 6 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ja zawsze chciałem się wybrać na Bornholm, w samej Danii już byłem, ale tylko w Kopenhadze - piękne miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramonka Opublikowano 9 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jeśli chodzi o kierunek zagraniczny to Majorka jest klimatyczną wyspą pod każdym względem piękne plaże, resorty hotelowe też na wysokim poziomie i wcale nie takie drogie. Piękne miejsca do zwiedzania samochodem, ale raczej mniejszym sportowym bo może się słabo robić osobom które mają lęk przestrzenny I co najważniejsze wyspa prawdopodobnie stworzona dla rowerzystów. W Polsce też mamy piękne miejsca jak Bieszczady, Morze Bałtyckie czy właśnie popularne Zakopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 11 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2017 Ja tam wolę jednak jechać za granicę. Myślałam o Włoszech w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celeste Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 W tym roku wybieram się na wakacje nad morze, jedziemy ze znajomymi we dwie pary,a zatrzymamy się w jednym z apartamentów Sun&Snow. Będziemy odpoczywali w Świnoujściu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 27 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2017 my idziemy na urlop w drugiej połowie sierpnia i pewnie jak zwykle będzie to pełen spontan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śląski_żak Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Kiedyś tak "spontanicznie" pojechaliśmy z kolegami do Zakopanego. To był szczyt sezonu, nie było nigdzie miejsca, a i czasu było mało, żeby szukać, bo przyjechaliśmy tam około 22:00. Skończyło się tym, że do 2 w nocy chodziliśmy po Zakopanym, potem siedzieliśmy na ławkach, a nocleg znaleźliśmy dopiero na drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beatka Opublikowano 2 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Ja tegoroczne wakacje spędziłam na Sycylii Uroczy kraj pod każdym względem. Palermo piękne w swoim rodzaju. Styl życia Sycylijczyków do pozazdroszczenia. Pełen luz, nigdzie się nie spieszą ,na wszystko mają czas. Do tego pogoda wymarzona jednym słowem wakacje spełnionych marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystoffe Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 jak narazie ja planuje do austrii w styczniu, sierpień daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katty0077 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Polskie góry rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikna108 Opublikowano 3 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ja na wakacje wybieram się nad morze. Podróż nie będzie długa, dlatego mam nadzieję, że będzie na prawdę fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rycha20 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 JA polecam wyjazd tam gdzie ciepło - Bułgaria, Chorwacja, czy Portugalia a dla spragnionych zwiedzania - Włochy i Watykan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...