szarańcza Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Cześć planuję już sierpniowy wyjazd na wakację zastanawiałem się nad polecaną Tunezją jednak po ostatnim wypadzie do Grecji, zdjęcia katalogowe hotelu nie zgadzały się z tym co faktycznie oferowano, ponieważ cena nie była niska (3000zł/osoba na tydzień) stwierdziłem że nie ma sensu wydawać zbędnej kasy na biura i pomyślałem że może rejs statkiem? Widziałem ofertę na całkiem przystępne ceny, tylko chciałbym poznać opinie osób które miały okazję płynąć promem, proszę o info jak wygląda wyżywienie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadek Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 My wybieramy polskie morze, a dokładniej padło na Łebę już nie możemy się doczekać, szczególnie, że znaleźliśmy super nocleg w niskiej cenie. Jest stronka e-turysta https://e-turysta.net/noclegi-leba/ na której można sobie wybrać interesującą nas miejscowość i np jakieś elementy które nas interesują i wyszukuje nam właśnie takie noclegi, jakimi jesteśmy zainteresowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyfikator Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 http://www.pociagnabalkany.pl Zapraszamy na wspólny podbój Bałkanów. Robimy zarówno duże, imprezowe wycieczki autokarem jak i intensywne trampingi, Przede wszystkim; Bośnia i Hercegowina, Serbia, Czarnogóra, Pozdrawiamy, Pociąg na Bałkany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolcia Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ja jadę nad morze, nasze i to już w czerwcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Bałabym się, że nie będzie jeszcze wtedy pojechać. Ja coraz bardziej myślę o Mazurach na ten rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 21 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Oczywiście,że zawsze jest jakiś wybór. Sam proponuję zorientować się w podróżach zagranicznych.Czy wiecie,że przy odpowiedniej organizacji taki zagraniczny wypad może być niewiele droższy od wakacji w Polsce? Sam w sierpniu wybieram się do Stanów. Razem ze znajomymi. Obecnie KLM ma dobrą promocję na loty w te rejony, sami sobie zobaczcie: http://bit.ly/karaibyfajne Nowy York w cenie 2000 zł czyli w jeszcze niższej niż często widzi się na serwisie Fly 4 free. Noclegi oraz wyżywienie na miejscu równiez nie są takie drogie. Taka sama wycieczka z biurem podrózy kosztowałaby o wiele, wiele drożej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheldon Shel Opublikowano 27 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Moi znajomi od kilku lat wczasują z Itaką i niezmiennie będzie w tym roku. Jedyne co się zmieni to to że wybierają się na rafting rzeką Tara. Tak się zastanawiam czy by nie wybrać się z nimi bo to chyba fajne doświadczenie że o adrenalinie nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 A macie jakieś namiary na noclegi w Chorwacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Wakacje na Krymie mnie kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Tam to raczej teraz się nie da pojechać. Mnie kusi Hiszpania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 W tym roku jadę nad morze, dokładnie do Gdańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 A widzisz czyli nie nad morze tylko nad zatoke;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgadza się nad zatokę ale i tak wszyscy mówią jadąc do Gdańska, Szczecina czy Koszalina, że jadą nad morze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 To źle mowia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Wiem ale często się z tym spotykam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja niestety też, a mnie jako osobę z pomorza uszy bola. To tak jakby powiedziec jadę w gory do Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 w pełni się z Tobą zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
byłastudentka Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 A ja w góry Nowy Sacz, tu nie ma takiego najazdu turystów. A jak mi sie zamarzy duży świat, to wpadnę do Zakopanego. Autem 2 godz. jazdy/ niecałe/ Ale raczej nie będę się nigdzie śpieszyć, tylko spokojnie pozwiedzam, pochodzę po górach i będę łapać siły na następny rok. Tu mam wszystko co mi potrzeba, góry, świeże powietrze i jak zgłodnieję, to restauracja Mekong z moją ulubiną kuchnią orientalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Zakopane jest zawsze na czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 7 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Może i Zakopane jest na czasie, ale jak dla mnie przereklamowane i strasznie dużo ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Durka Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Mój znajomy był ostatnio w Zakopanym i mówił ze tragedia pogodowa. Ja za to wybieram się zaraz na poczatku października na rejs z the boat trip do Czarnogóry. Zebralismy się ze znajomymi i wynajeliśmy cały jechat, dzięki czemu każdy z nam pąłcił 120 zł mniej za wycieczke. Zawsze chciałam zobaczyć błękitą grote, na zdjeciach wygląda bajecznie. A to już niedługo. Będa też imprezy, zawody reagty tbt race, ponton race.... Mam nadzieje, że nie pożałuje tego wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 9 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Mój znajomy był ostatnio w Zakopanym i mówił ze tragedia pogodowa. Ja za to wybieram się zaraz na poczatku października na rejs z the boat trip do Czarnogóry. Zebralismy się ze znajomymi i wynajeliśmy cały jechat, dzięki czemu każdy z nam pąłcił 120 zł mniej za wycieczke. Zawsze chciałam zobaczyć błękitą grote, na zdjeciach wygląda bajecznie. A to już niedługo. Będa też imprezy, zawody reagty tbt race, ponton race.... Mam nadzieje, że nie pożałuje tego wyjazdu To daj znać i podeślij jakieś zdjęcia Udanego rejsu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzyb Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 W tym roku byłem na wakacjach w Rowach w hotelu Kormoran i bardzo miło wspominam ten wypad. Dość spontanicznie podjęliśmy ze znajomymi decyzję o wyjeździe, ale było warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Mnie się marzy ostatnio Chorwacja, ale ceny tam są ostatnio wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 Ceny w Europie wzrosły od kiedy jest niebezpiecznie w Afryce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...