Kondziu96 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Witam, spodziewam się z matmy podstawowej 80-90% czy jest szansa dostania się na jakiś ambitny kierunek techniczny? Nie mam jasno sprecyzowanych zainteresowań, po prostu chciałbym nauczyć się czegoś nowego, co będzie ciekawe i przyszłościowe. Proszę o subiektywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Cześć, Oczywiście, że masz szanse dostać się, szkoda, że nie zdawałeś matury rozszerzonej. Poczytaj o kierunkach technicznych i jak już któryś wybierzesz to daj znać to doradzimy jakie masz na niego szanse się dostać: www.studia.net/techniczne P.S. W jakim regionie szukasz studiów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu96 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Tylko Kraków. Informatyka wydaję się być najbardziej sensowna ale progi na niektórych uczelniach są dla mnie zbyt wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Z podstawa z matmy w Krakowie bedzie ciezko dostac sie na informatyke. A bierzez pod uwage studia na prywatnych uczelniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu96 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Prywatne to raczej ostateczność. A coś innego prócz infy? Coś na co również jest zapotrzebowanie a nie ma aż tak wygórowanych progów, ewentualnie można liczyć na jakąś 2 rekrutacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Wszystkie kierunki związane z Studia na kierunku chemia np. Technologia chemiczna. Super studia i dają bardzo szerokie możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu96 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 Z chemią i fizyką słabo więc nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu96 Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Może jeszcze coś dodam od siebie. Zdawałem podstawowe przedmioty (tylko ang rozsz). Szukam kierunku, w którym będę mógł się cały czas rozwijać. Nie chcę skończyć i po prostu pójść do pierwszej lepszej pracy. Jestem gotowy robić kursy i inne niezbędne rzeczy doszkalające, tak aby być dobry w tym co będę robić, problem w tym jaki kierunek wybrać, aby był rozwijający i atrakcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 A kierunki ekonomiczne? One zawsze dają szerokie możliwości rozwoju i dostosowania do rynku pracy poprzez wlaśnie studia podyplomowe czy kursy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 A może warto też zainteresować się studiami logistycznymi w Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...