Olenka Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Szukam sposobów na dorobienie w czasie studiów. Dobrze byłoby też robić coś co można potem godnie wpisać w CV - czyli coś wspólnego z kierunkiem/zainteresowaniami. Zastanawiam się nad ofertami pracy zdalnej. Myślę wspomóc się serwisem SzukamEpracy.pl. Co o tym sądzicie? Macie już jakieś doświadczenia z takimi stronami? A może znacie inne ciekawe sposoby na szukanie pracy? Ciekawa jestem waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Popytaj też znajomych, może mają info o wakatach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Może praca jako copywritter? Znajoma pisze artykuły poradnikowe typu test ciążowy po ilu dniach - wybiera oczywiście takie tematy na których się mniej więcej zna, a że jest w tym dobra, to może przebierać w ofertach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika23 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Może poszukać takich zleceń na gieldatekstów. Pełno tam gotowych tekstów do sprzedania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinŁuk Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Najlepszym jest założenie własnej działalności gospodarczej. Szybko i przyjemnie:) Trzeba potem pomyśleć o jej promocji- tutaj super firma, która Ci w tym pomoże. Sam skorzystałem z ich propozycji i po zakupie gadżetów reklamowych dla firm, moje pb. zaczęło przynosić znaczne zyski finansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Na oferii jest dużo zleceń w różnych dziedzinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Są firmy, które pomagają przy przygotowaniu biznas planu i pomagają składać wnioski o dotację dla firm. Polecam www.sultum.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rejka Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 W dużych miastach akademickich większość firm pozwala studentom na elastyczne pracowanie, tak żeby mogli połączyć pracę i uczelnię. Polecam rozejrzeć się za ofertami tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...