pedagogiczna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Macie na to jakieś swoje sposoby, które pozwalają wam jakoś przeżyć te kilka dni w miarę normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
literat555 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zależy jeszcze co jest przyczyną tego kataru. Jeśli to jest przeziębienie i masz taki żółty katar, to w sumie najłatwiej można sobie z nim poradzić stosując jakieś leki, które powodują, że nie cieknie z nosa. U mnie też przydają się takie, które ogólnie poprawiają samopoczucie, czyli te przeciwbólowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra32 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 najgroszy jest zielony i rzadki oblech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Staram się wcześniej nie przeziębiać, stosuje naturalne środki rozgrzewające kiedy wystudzę się np na meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
annacia Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Od Państwa to niewiele, możesz starać się o stypendium socjalne, żywieniowe, zapomogę oraz od Państwa na socjal dla dziecka. Dodatkowo jak skończysz studia możesz zarejestrować się jako bezrobotna. ja stosuję http://oscillo.pl/ w przyapdku przeziębienia i słabej grypy. homeopatia, ale działa no i robie sobie gorace inhalacje z szałwii lekarskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 26 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Pamiętam, że kiedyś to zażywałam, ale jak byłam mała. Teraz próbuję sobie radzić domowymi sposobami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Mnie pomagają inhalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Są leki obkurczające naczynia na katar, ale nie powinno się ich stosować długo, bo można się nabawić przewlekłego wycieku z nosa. Inhalacje, woda morska itp. są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 3 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 można również przepłukiwać solą fizjologiczną, też pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mickey_mouse Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 ja właśnie kupiłam sobie krople do nosa Otrivin i jakąś maść do smarowania nosa i jego okolic bo przy intensywnym katarze to od razu skóra jest czerwona i się łuszczy, a ta maść jest na bazie wazeliny i oleju mineralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek77m Opublikowano 16 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Inhalacje nosa, jak ktoś ma bardzo duży katar to może sobie kupić nasodren (sam to stosowałem jak miałem zapalenie zatok i ciągle zatkany nos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 19 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Do inhalacji polecam również tabletki Emskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...