Anna Tomeczek Opublikowano 31 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 poszukaj u stacjonarnych optyków, często robią promocje na oprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Ja kupiłam swoje w vision express na promocji - 99 zł i w tym badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Nigdy nie okulary za 99 zl, im lepsza soczewka tym wieksza szansa na niepogorszenie wzroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Oprawki w promocji to można kupić ale nie szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 24 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Dokladnie, szkla musza byc jak najlepsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamila Stanok Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Do głowy mi przychodzi tylko Oko Design na Krowoderskiej. Byłam u nich parę tygodni temu po nowe okulary i spisują się idealnie. Nic nie ciśnie, nic nie uwiera, trzymają się póki co bardzo solidnie bez najmniejszej usterki. Warto u nich popytać, poszukać, mają akurat bardzo otwartą obsługę, doradzają, pomagają w wyborze szkieł czy oprawek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ygrek Opublikowano 6 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2017 Tylko u optyka. W mniejszych zakładach przeważnie można kupić taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Oprawki zawsze można kupić na allegro. Ale szkła tylko u optyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiertlo Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Dnia 24.11.2015 o 08:27, Łukasz napisał: Dokladnie, szkla musza byc jak najlepsze Co znaczy, że muszą być jak najlepsze? Z doświadczenia wiem, że głównie chodzi o to by były dobrze dobrane przez optometrystę. Jeśli optometrysta wykona swoją robotę dobrze, a optyk właściwie wykona choćby i najtańsze szkła według tego co optometrysta zalecił to nie ma mowy o tym by wzrok się pogorszył ze względu na "tanie szkła". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Jakość szkła ma znaczenie bynajmniej z mojego doświadczenia a do tego dochodzą filtry w szklach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 W Vision express często mają dobre promocje. Ja tam mam zamiar zamówić okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinrekk Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Ja bym poleciła firmę Primus w Krakowie przy Mazowieckiej. Trochę minusem jest lokalizacja bo salon jest trochę schowany przed klientem i światem (II piętro w przychodni). Ale warto u nich sobie sprawdzić ceny i oprawki. Mają duży wybór designów, można znaleźć coś dla siebie, nieważne w jakim jest się wieku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozii Opublikowano 2 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2020 Zależy jakie, jak jakieś specjalistyczne ze szkłami to u optyka tylko. Ja jestem z Kielc to kupuje w Okoekspert. Sprawdź też w internecie takie jakie Cie konkretnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszura Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Ja osobiście polecam poszukac lokalnych optyków. Ja takiego znalazłam w swoim mieście i jestem zadwolona. Dobry kontakt i dużo taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...