pedagogiczna Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Gdzie można w miarę tanio zamówić nowe okulary? Zależy mi na jakiejś zmianie, znudziły mi się te oprawki, które mam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksandra32 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 O dzięki, akurat też jestem na etapie poszukiwań, więc sprawdzę co tam mają fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 wiesz co dużo jest takich sklepów w internecie z okularami, ale tak naprawdę nie wiadomo jaka jest ich jakość. Ja polecam Ci wybrać się do jakieś sprawdzonego optyka i zainwestować w porządne okulary. zbada Ci wzrok i dobierze odpowiednie, przeciwsłoneczne też niektórzy mają solidne i w atrakcyjnych cenach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Najlepiej u optyka, bo tam jest taniej a wybór jest naprawdę fajny a nie w sieciówkach bo tam jest dużo drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mi się właśnie wydaje, że w takim vision express jest dość tanio, szczególnie jeśli mają promocje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marysia56789 Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Nie znam konkretnego adresu, a powiem tak..najlepiej kupować od jakiegos zaufanego optyka, porządne okulary, od dobrego producenta, nawet jeżeli miałyby być droższe, wiem z własnego dosiadczenia, że tanie często też są gorsze jakościowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Oszczędzać można na oprawkach ewentualnie, nie szukając super designu, ale na soczewkach nie radzę, bo mozna rozwalić sobie wzrok i nabawić bólów głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 ja polecam raczej dobre okulary od optyka, dobre i dość tanie są w vision expres. Ale w każdym miescie znadziesz optyków, na soczewkach lepiej nie oszczędzać. Dobre soczewki są gwarantem nie pogarszania wzroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 25 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Ja miałam w vision express i wytrzymały siedem lat w dobrym stanie. Zmieniłam tylko dlatego, że wada mi się zmieniła. To jest oszczędność, a nie szajs za dwie dychy, po którym masz progresje wady co roku i musisz kupować nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiecznyStudent Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 W sieci jest o wiele taniej niż w sklepach stacjonarnych. Te same oprawki są tańsze o prawie 200-300 zł na parze jeśli chcecie kupic sobie coś jakiejś dobrej marki. Sam zamawiałem sobie jakiś czas temu okulary. Koniecznie chciałem kupić pewien model Ray Ban. W sklepach stacjonarnych cena 600 zł.W sieci 400 zł. Duża różnica. Zamówiłem tutaj' - jak polubi sie ich sklep na facebooku to można tam dostać jeszcze dodatkową zniżke na okulary ( i to nie taką małą bo piszemy tutaj o prawie 100 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ja mimo wszystko uważam, że warto zglądać do mniejszych salonów optycznych, bo można tam kupiś okulary w dobrej cenie, ja za swoje dałam ok 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Moim zdaniem okulary można kupić spokojnie w cenie 300 zł, 200 za szkła i 100 za oprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Myślę, że 300-400 to jeszcze jest względna kwota na okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Spokojnie można kupić i za 300, grunt, żeby nie oszczędzać na szkłach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ja inwestuje w szkła od 12 lat i od 12 lat wzrok mi się nie pogorszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ja dopiero od kilku miesięcy i mam nadzieję, że też tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jeśli zainwestowałaś w dobrej jakości szkła to powinno być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Z tego co wiem to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 ja właśnie myśle nad badaniem wzroku i być może korektą okularów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 A jak często chodzisz na badanie wzroku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 staram się raz na rok lub raz na dwa lata, ostatnim razem byłem w styczniu 2014 roku, dlatego już myślę nad wybraniem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 no to dobrze, to też będę wiedziec jak często powinnam chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Myslę, że powinno się chodzić raz na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ok, dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...