olik Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jesteś osobą ambitną, ciekawą świata oraz dążącą do pogłębiania swojej wiedzy z różnych dziedzin nauki? SOCJOEKONOMIKA to jest TO! To kierunek, który łączy w sobie ekonomię, socjologię, prawo, psychologię oraz historię. Dołącz do Nas, przekonaj się Sam jak wiele możesz zyskać studiując razem z Nami! Różnorodność, poznawanie nowych, ciekawych zagadnień z zakresu tak wielu dziedzin pozwoli TOBIE pogłębić wiedzę w szerokim zakresie, co umożliwi Ci łatwiejsze wejście na rynek pracy. Sprawdź naszą ofertę, zapoznaj się z możliwością praktyk i staży, które możesz odbyć studiując razem z Nami! Wejdź do świata SOCJOEKONOMIKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poloa Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Przyznam, że dla mnie to takie 'wszystko i nic', bo w zasadzie po zakończeniu studiów nie można określić czy jest się bardziej humanistą czy ścisłowcem. Uczy się człowiek wielu rzeczy, ale w zasadzie, żadnej porządnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 To jeden z nowych kierunków studiów i faktycznie tytuł na dyplomie nic nie mówi. Jednak nie można od razu powiedziec, że sa to zle studia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnieszka Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Ponieważ to nowy kierunek to jeszcze trudno powiedzieć jakie będzie po nim zapotrzebowanie na rynku pracy, ale fakt że czasami pracodawcy szukają osób o szerokich horyzontach A jaka uczelnia to prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Studia te dają wiedzę ogólną z różnych dziedzin, tak więc myślę że umożliwiają wszechstronny rozwój, który można potem bardziej profilować czy to II stopniem czy studiami podyplomowymi. Mi ogólnie ten kierunek przypadł do gustu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nkuc82 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Ja na I roku byłem w dużej mniejszości jeśli chodzi o osoby z jednym kierunkiem. Na Socjo przeważali studencji, którzy już byli na innym kierunku i tam dopychali się wiedzą. Przydatne, jeśli nie wie się co się chce w życiu robić, bo można potem robić absolutnie wszystko - od pracy w Zoo do giełdy papierów wartościowych (przy dobrych wiatrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Tak ale od studiowania kilku kierunków lepiej znaleźć sobie pracę i zdobywac doswiadczenie, które jest tak potrzebne na rynku pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joanna24 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Ja też należałam do nielicznych osób, które ukończyły jeden kierunek studiów. Mam mgr z socjologii, a znowu moja koleżanka ma licencjat z socjologii, mgr z antropologii i kulturoznawstwa, a teraz robi podyplomowe z studia z zarządzania. I nie ma pracy, ani doświadczenia. A socjoekonomika jest na UAM w poznan.studia.net. www.prospectrum.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Czyli ukończenie wielu kierunków studiów nic nie daje, trzeba inwestować w zdobycie doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Niestety jeśli poza nauką nie robi się praktyki to ciężko później ze znalezieniem pracy, jak widać nawet po ukończeniu kilku kierunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Dokładnie, łapanie na studiach doświadczenia jest bardzo ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewkawe Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 w dzisiejszych czasach to konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...