Maciej Drężek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam czy na Politechnikę Gdańską na wydział Eti lub EiA dostane się bez zdawania matury z rozszerzenia ? Znaczy zdaje ale historie jest to najgorszy ruch jaki zrobiłem w życiu już żałuje że nie wziąłem Matematyki Próbne Matematyka:80 Polski:70 Angielski:70 Czy dostanę się na jakikolwiek kierunek z tych dwóch wydziałów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Szczęsny Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Politechnka Gdańska to dobra uczelnia. A jakie konkretnie kierunki na tych wydziałach Cię interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Drężek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wydział Eti lub EiA Mechaniczny, no najbardziej informatyka ale to wiem że trzeba rozszerzenia, a interesuje mnie Elektronika i Telekomunikacja, Inżynieria Biomedyczna Mechatronika Automatyka i Robotyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Drężek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ale Głównie Elektronika i Telekomunikacja ne Eti i Automatyka i Robotyka na EiA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Możesz mieć problem, najlepiej zadzwoń do Dziekanatu na tych wydziałach i zapytaj ile osób w zeszłym roku było na miejsce, albo do Biura Informacji i Promocji PG: http://pg.edu.pl/dzial-promocji/pracownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Disko Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Też studiowałem na PG swojego czasu miłe wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...