poziomeq Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam mam zupełnie nietypowe pytanie. kończę w tym roku technikum informtyczne. Dlatego też szukam studiów w tym kierunku i tu właśnie zaczyna się ALE. mieszkam na wsi , jestem sadownikiem i raczej z tym wiaże swoje życie ale skoro mam okazje żeby jeszcze nie oddawac sie pracy to szukam okazji do poimprezowania jestem przeciętniakiem który lubi bardziej polski niż matematykę. ogółem zawsze lubiłem prace z komputerem. mieszkam w małej miejscowości i sąsiedzi zawsze swoje komputery na serwis przynosili do mnie. nie potrafię programować ani nic w tym kierunku. wracając. szukam studiów na których sie utrzymam , nie bedę zawalony pracą ale tez wyniosę choć trochę z tego. jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Cześć, W Łodzi powstają specjalne studia z pogranicza matematyki, studia.net/informatyka i ekonomii i może to jest specjalnie szansa dla Ciebie, studia nazywają się Analiza danych i są bardzo przyszłościowe. Do tego UŁ oferuje ciekawe akademiki: http://www.kierunki.net/lupa/4314-unikatowy-kierunek-w-polsce-analiza-danych-3-5-letnie-studia-inzynierskie-na-wydziale-matematyki-i-informatyki-uniwersytetu-lodzkiego Co o tym myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktorkaczy Opublikowano 5 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Jeśli chcesz imprezować, to proponuję politologię, filozofię lub coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...