literat555 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Dbacie o swój mózg w czasie sesji? Chodzi mi o sposoby na poprawienie koncentracji. Czytałam tutaj: http://wygrajzdrowie.pl/13-mozg że bardzo dobrze na procesy myślowe wpływa kwas omega3. Ten z kolei można dostarczyć organizmowi ze specjalnymi suplementami albo jedząc dużo ryb. Jestem ciekawa, jakie wy macie sposoby na poprawienie koncentracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedagogiczna Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja tam dbam cały czas, nie tylko w czasie sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kierownica Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Ja też staram sie dbać o swój mózg każdego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Ja wolę ćwiczyć mózg. Roziwązuję codzinnie sudoku i raz na jakiś czas krzyżówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Aby polepszyc pracę mózgu pijcie dużo wody i zajadajcie się czekoladą, najlepiej gorzką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Staram się nie zarywać nocy i nie imprezować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eneduerikefake Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ja tak samo. Poza tym uczę się dobrze przewietrzonym pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawa Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Warunki pracy, odpoczynek (zarowno stacjonarny, jak i troche wysilku), zdrowa dieta (ale nie sama salata z trawa, tylko wszystkiego po troche) - wystarczy. No i cwiczyc, cwiczyc, cwiczyc Mozg potrzebuje stymulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agaposzek Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Oczywiście, że tak . Odpowiednie odżywianie plus komfortowe warunki do nauki to dla mnie podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
najeżona Opublikowano 29 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jest dużo suplementów, warto z nich skorzystać w czasie intensywnej nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...